Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Popmundo


Ένα ακόμα browser game που παίζω και το βρίσκω πολύ έξυπνο και διαφορετικό από τα άλλα είναι το popmundo.Ξεκινάς το παιχνίδι από ένα μέρος της γης και σιγά σιγά βρίσκεις δουλειά βγάζεις λεφτά κτλ κτλ.Το σημαντικό και βασικότερο του παιχνιδιού είναι ότι πάιρνεις μέρος είτε σε συγκρότημα είτε σόλο καριέρα σε οποιοδήποτε είδους μουσικής θέλεις.Με λίγα λόγια είσαι ένας μουσικός που τον διαμορφώνεις εσύ όπως θέλεις και σε κάποια φάση και μετά αφού μάθεις πχ κάποιο όργανο και βελτιωθείς με τον καιρό μπαίνεις σε ένα συγκρότημα με άλλους χρηστες και κάνετε τουρ!Όλα παίζουν ρόλο δημοτικότητα ,τραγούδια,εξοπλισμός κα!Είναι ένα άκρως ρεαλιστικό παιχνίδι που μπορεί να παίξει ο καθένας!Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως ωραίο παιχνίδι. Στην αρχή αν και είχα ακούσει πολλά δεν είχα ασχοληθεί αλλά από την ώρα που ασχολήθηκα έχω κολλήσει.

Υγ. Με αυτό το παιχνίδι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Είμαι ο ντράμερ του αγαπητού blogger farokh

billaklas είπε...

kolopaida mi xexnate poion tha parete gia kitharisti!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέση καθαριστή δεν υπάρχει.Έχουμε για χορευτή αν ενδιαφέρεσαι :P

billaklas είπε...

i ora tou vasilo pa-ganini eftase.kai tha sas kano olous xoreutries!!!am pos!

Ανώνυμος είπε...

kmellos εδω

Συγνωμη αλλα δεν ειχα αλλο τροπο να σε βρω. "Απειλησα" γαι σπαμ αφου μου είχαν μπαναρει ήδη τον λογαριασμο, κ αυτο γιατι δεν με αφηναν να κανω μια τελευταια δημοσια τοποθετηση. Εκανα ενα ποστ (και μαλιστα στο Πες το.. για να χαθει γρηγορα) και το σβησαν κατευθειαν. Οποτε την δευτερη, εκανα νεο τοπικ κ τους ειπα αν το σβησουν οπως το πρωτο θα το στειλω σε ολους. Το δευτερο ποστ ηταν ολο το πμ που εστειλα.

Αυτα επειδη κατι μπερδεψες, αν θες κατι kmellos@gmail.com αν δεν θες, να σαι καλα. Αν εχεις κουραστει, απλα σταματα να ασχολησαι, μην κανεις ποστ λεγοντας ποσο εχεις κουραστει.
Συγνωμη και πλαι που κανω σχολιο εδω, αλλα δεν εχω αλλο τροπο να σου μιλησω

demo - 37 είπε...

Hi

ήθελα να ρωτήσω αν ασχολείστε ακόμα με το popmundo και εαν ναι, ποιοί οι χαρακτήρες σας στο παιχνίδι.