Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Ανασκόπηση των ελληνικών εκπροσωπων

Ο Παναθηναϊκός με ακόμα μια επαγγελματική εμφάνιση ίδια πάνω κάτω με του πρώτου αγώνα κλείδωσε την πρόκριση και έκανε το χρέος του κόντρα στην Σπάρτα και με την κλήρωση που είχε μπορεί να χαμογελά.

Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο συνεχίζει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ μετά τον ντροπιαστικό του αποκλεισμό με χρέος όμως να τα πάει καλά αν δεν θέλει να προσγειωθεί υπερβολικά απότομα μετά την περσινη πολύ καλή για τα δεδομένα του πορεία.

Η ΑΕΚ γι ακόμη μια φορά έδειξε πολύ κατώτερη του αναμενομένου και απέτυχε να αποκλείσει κι αυτή τον κυπριο αντιπαλό της.Αποχαιρετά τον θεσμό πριν καλά καλά μπει στο ΟΥΕΦΑ.Αποτυχία τεράστια και απολογισμός μόνο ένα Χ.

Ο Άρης πλήρωσε την αστοχία του πρώτου ματς και την ατολμία επιθετικά στο δευτερο.Είναι κρίμα γιατί στάθηκε αρκετά καλά και απέτυχε κόντρα σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα του.

Οι δυο μοναδικοί πλέον εκπρόσωποι έχουν μόνο χρέος την καλή πορεία τους αν θέλουν οι ίδιοι να αποφεύγουν τα προκριματικά και να παίζουνε champions league.Ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων...

1 σχόλιο:

billaklas είπε...

poli kalo.deixnei tin poreia tou protathlimatos.toulaxiston ton proto!